Viessmann Vitodens 100-W

Viessmann Vitodens 100-W
  • Κατασκευαστής: Viessmann
  • Κωδικός Προϊόντος: VITODENS100W
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Επίτοιχη μονάδα συμπυκνωμάτων φυσικού αερίου-υγραερίου κλειστού τύπου με απόδοσης θέρμανσης 11, 19, 25 και 32 KW και έως 34.2 kW σε ζεστό νερό χρήσης.

Νέος κυλινδρικός καυστήρας MatriX με εύρος ρύθμισης 1:10 και ανοξείδωτος ελικοειδής εναλλάκτης υψηλής απόδοσης που εξασφαλίζουν βαθμό απόδοσης 109% (ετήσιος ενεργειακός βαθμός απόδοσης πάνω από 94% - Ενεργειακή κλάση Α).

Ανοξείδωτος εναλλάκτης τιτανίου Inox – Radial με φαρδιά περάσματα που εξασφαλίζει υψηλή αξιοπιστία και μέγιστη διάρκεια ζωής.

Αισθητήρας λ (Lambda Pro Control) που ρυθμίζει το μίγμα αέρα-καυσίμου για να έχουμε πάντα την τέλεια καύση

Ο λέβητας περιλαμβάνει κυκλοφορητή inverter, δοχείο διαστολής 8 lt, ηλεκτρονικό μανόμετρο, και βαλβίδα ασφαλείας.

Πολύ χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Νέος ηλεκτρονικός πίνακας οργάνων Vitotronic με μεγάλη οθόνη κειμένου 3,5 ίντσες, ο οποίος κάνει συνεχή έλεγχο είτε εσωτερικής θερμοκρασίας χώρου είτε της εξωτερικής θερμοκρασίας (αντιστάθμιση) για μέγιστη οικονομία.

Εξελιγμένο σύστημα αυτοδιάγνωσης βλαβών για πλήρη έλεγχο της μονάδας.

Δυνατότητα ελέγχου δύο κυκλωμάτων με αντιστάθμιση, σύνδεση με ηλιακά και εξωτερικό έλεγχο από BMS 0-10V.

Ενσωματωμένος δέκτης Wi-Fi για ασύρματο έλεγχο από κινητό ή tablet μέσω των Viessmann-App

Ιδιαίτερα αθόρυβη λειτουργία κάτω από 40 dB.

Ηλεκτρονική αλλαγή καυσίμου χωρίς ανάγκη επιπλέον κιτ μετατροπής υγραερίου.

Νέα ενσύρματα ή ασύρματα χειριστήρια χώρου.

Πιστοποίηση 20% H2 Ready για καύση αερίων με 20% προσθήκη υδρογόνου.

Επίτοιχη μονάδα συμπυκνωμάτων φυσικού αερίου–υγραερίου μόνο θέρμανση η θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης έως 32 (34.2) kW

Oι επιτοίχιοι λέβητες Viessmann, ως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές επίτοιχων λεβήτων αερίου με τεράστια και πολυετή εμπειρία, δεν είναι μόνο γνωστοί για τις καινοτόμες επιδόσεις τους, αλλά και για την αξιοπιστία και μακροζωία τους. Χάρη στις σύγχρονες μεθόδους κατασκευής, οι λέβητες συμπύκνωσης αερίου είναι εξαιρετικά συμπαγείς και ανθεκτικοί, ώστε να μπορούν να εγκατασταθούν σε όλους τους χώρους ακόμα και μέσα στην οικία σας (στάθμη θορύβου <40dB) καθιστώντας τους ιδανικούς για όλες τις εφαρμογές.

MatriX Plus καυστήρας: Η καρδιά του συστήματος θέρμανσής σας

Ο καυστήρας MatriX Plus παρέχει υψηλή απόδοση με αναλογική λειτουργία 1:10, χαμηλές εκπομπές καυσαερίων και πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου. Η ειδική ανοξείδωτη επιφάνεια ΜatriX είναι ανθεκτική στις υψηλές θερμοκρασίες εξασφαλίζοντας αξιόπιστη απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Μια ακόμα καινοτομία από την Viessmann είναι το πλήρως αυτόματο σύστημα ελέγχου καύσης Lambda Pro. Προσαρμόζεται αυτόματα σε όλους τους τύπους αερίων και εξασφαλίζει συνεχώς καθαρή και αποτελεσματική καύση.

Inox-Radial εναλλάκτης θέρμανσης: Ο υψηλής ποιότητας ανοξείδωτος εναλλάκτης τιτανίου είναι πιο αποδοτικός και ανθεκτικός 

Το ανοξείδωτο τιτανίου κάνει την διαφορά. Ο ανθεκτικός σε διάβρωση εναλλάκτης θερμότητας Inox-Radial είναι η καρδιά του Vitodens 100-W / 111-W. Έχει πολύ φαρδιά περάσματα για να μην κινδυνεύει να στομώσει και μετατρέπει αποτελεσματικά την ενέργεια που χρησιμοποιείται σε θερμότητα. Ο υψηλής ποιότητας ανοξείδωτος χάλυβας εξασφαλίζει την ασφάλεια και αντοχή του συστήματός σας.

10 χρόνια εγγύηση: στους ανοξείδωτους εναλλάκτες θερμότητας σε επίτοιχους λέβητες αερίου συμπύκνωσης έως τα 150 kW

Εύκολος χειρισμός με νέα μεγάλη οθόνη

Ο νέος πίνακας ελέγχου διαθέτει μια οθόνη αφής LCD 3.5'' πολλών πληροφοριών, που διακρίνεται από την πολύ απλή και κατανοητή λειτουργία του και τη διακριτική μαύρη σχεδίαση.

Παρέχει έλεγχο με βάση την εξωτερική θερμοκρασία (αντιστάθμιση υπαίθρου) με πλήρως ρυθμιζόμενες καμπύλες λειτουργίας είτε για ένα ή και για δύο ανεξάρτητα κυκλώματα θέρμανσης και σύνδεση με ηλιακά συστήματα (αξεσουάρ).

Εξοικονόμηση ενέργειας, άνεση και ασφάλεια με την εφαρμογή ViCare

Οι επίτοιχοι λέβητες Vitodens, χάρη στον νέο ηλεκτρονικό του πίνακα διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα Wi-Fi για απευθείας σύνδεση στο ίντερνετ. Μέσω της εφαρμογής ViCare ο χειρισμός του λέβητα είναι απλός και άμεσος.

Επιπλέον παρέχει νέες δυνατότητες όπως απομακρυσμένη παρακολούθηση του λέβητα από τεχνικό. Επίσης προσφέρει στον τελικό χρήστη πληροφορίες σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας του συστήματος και επιτρέπει γρήγορη ρύθμιση χρονοπρογραμμάτων θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης για επιπλέον εξοικονόμηση.

Η εφαρμογή ViCare είναι συμβατή με λειτουργικά συστήματα iOS και Android.

Επιπρόσθετα συνδέοντας τον ασύρματο θερμοστάτη ViCare στον λέβητα, μέσω του WiFi ο τελικός χρήστης δεν απολαμβάνει μόνο την τέλεια άνεση και απόδοση του συστήματός του, αλλά είναι ασφαλής για την ορθή λειτουργία και συμβατότητα των συστημάτων της Viessmann, χωρίς να απαιτείται η χρήση συσκευών από άλλους κατασκευαστές.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή ViCare για εύκολη λειτουργία του συστήματος θέρμανσης και εξοικονόμηση ενέργειας ανά πάσα στιγμή, από οπουδήποτε.

ViCare Klimasensor ασύρματος θερμοστάτης για μεγαλύτερη άνεση και απόδοση του συστήματος και περισσότερες ψηφιακές υπηρεσίες